Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Szájtetoválás

Mikor ajánlom?

  • ha elégedett vagy a formával, de nem elég élénk a színe
  • ha elégedett vagy a száddal, és szeretnéd kiemelni, üdévé és frissé tenni
  • ha kicsit változtatni szeretnél a formán, túl keskeny, vagy asszimmetrikus a szád
  • ha szinte nincs is a szádnak kontúrvonala, és ezért szinte teljesen egybeolvad a környező bőrnek a színével
  • ha sokszor volt herpeszed, és a nyoma látszik a szád szélein
  • idősebb korban, amikor az arc természetes színei már halványodnak: egy friss színű szájtetoválással lakár 10 évet is fiatalodhatunk

ajaksatír

Hogyan történik?

A letisztítás és fertőtlenítés után érzéstelenítem a szádat. Az előrajzolás során kiválasztjuk a megfelelő színt, illetve megrajzoljuk a pontos formát. A kontúr pigmentálása nem jár különösebb kellemetlenséggel, akár érzéstelenítő nélkül is elviselhető. Ahogy haladunk befelé, többször megállok érzésteleníteni, ez teljesen egyéni, hogy hányszor, hiszen  mindenkinek más a fájdalomküszöbe.

 

Teljes szájsatír

A szájtetoválás ezen fajtájánál az ajkak teljes felületét besatírozzuk. Egy élénkebb színnel rúzsozott hatás érhető el vele, egy lágyabb, púderesebb színnel pedig visszafogottabb lesz az összhatás, épp csak kicsit kiemeljük az ajkaidat. A kontúr minden esetben része a tetoválásnak, csak “nem él külön életet”, azaz csak egy hajszálnyit hangsúlyosabb, mint a száj többi színe.

 

Lágysatír – Félsatír

Ebben az esetben a szájtetoválás színe az ajkak közepe felé fokozatosan elhalványodik.

Fontos tudnod, hogy élénk színnel nem ajánlatos félsatírt készíteni, mert könnyen “lenyalt rúzs hatást” érhetünk el vele, ami nem túl esztétikus ugye. Ezen kívül akkor is mérlegelni kell a félsatírt, ha az ajkaid keskenyek, ugyanis ekkor inkább csak egy vastag szákontúrnak tűnhet a végeredmény, hiszen nincs kellő terület elmosni a színt az ajkakon.

Tökeletes választás viszont vastagabb ajaknál, és egy pasztell, világosabb színnel, amely hasonló a száj eredeti színéhez.

Szájtetoválás KÉPEK >>>

Árak >>>

 

Kérdésed van? Csak írj az alábbi űrlapon, és válaszolok 🙂

A csillaggal jelölt mezőket töltsd ki kérlek!*.

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck