Vajon mennyire fáj...?

Ez nagyon egyéni, mindenkinek más a fájdalomtűrő képessége. Nyilván nem lehet fájdalommentes teljesen, hiszen tűvel dolgozunk. A szemöldöktetoválásról elmondható, hogy szinte egyáltalán nem fáj. A szemhéj- és ajaktetoválás már valamivel kellemetlenebb, de mivel közben folyamatosan érzéstelenítem a bőrödet, így abszolút elviselhetővé válik a beavatkozás. Az tény, hogy aki nagyon várja, és régóta készül álmai sminktetoválására, az valahogy könnyebben viseli, és alig érez fájdalmat.

 

Ugye nem lesz túl sötét...?!

 

Biztos lehetsz benne, hogy nem. Színválasztásnál is ragaszkodom a kevesebb=több elvhez. Egy igényesen elkészített sminktetoválás sosem tömény és erős, inkább csak egy finom alapot ad. 

Azt tudnod kell, hogy a friss sminktetoválás színe mindig sokkal intenzívebb, mint a beépült tetoválásé. A gyógyulási folyamat végére kb. 30%-ot világosodik majd.

 

Félek, hogy nem lesz szép, esztétikus vagy egyforma...

 

Ne aggódj! Az előrajzolás során addig tervezgetjük milliméterről milliméterre a sminktetoválásodat, amíg az tökéletes nem lesz,  mindenképp megéri rászánni az időt! Csak azután kezdek el tetoválni, ha mindketten úgy látjuk, hogy az előrajzolt sminktetoválás maximálisan illik az arcodhoz, egyéniségedhez, szimmetrikus és szép.

Nagyon fontos: a rajzot SOHA NEM TÖRLÖM LE a bőrödről, hanem pontosan azon a haladok végig a pigmentálás során. Ez azért rendkívül fontos, mert így biztosan ugyanazt az eredményt kapjuk, mint amit gondos munkával előrajzoltunk.

Amikor sminktetováló szakembert választasz, ez egy nagyon lényeges szempont, nem árt, ha tisztában vagy vele.

 

Tudok majd emberek közé menni a friss sminktetoválással?

 

Ez függ a tetovált területtől, és az egyéni érzkenységtől.

Szemöldöktetoválás után a válasz egyértelműen igen, mert a terület egyáltalán nem, vagy csak minimálisan duzzad meg.

Szemhéjtetoválás után a szemhéj megduzzad, kinek jobban, kinek kevésbé. Szemhéjtetoválás után is bátran szervezhetsz programot, csak számolnod kell azzal, hogy kicsit úgy nézel majd ki, mintha sírtál volna.

Ajaktetoválás után az ajkak általában eléggé megduzzadnak, így ha teheted, inkább csak másnapra szervezz programot.

Remélem segítségedre voltam a válaszokkal, ám ha van még benned megválaszolatlan kérdés, vagy időpontot szeretnél foglalni, töltsd ki az alábbi űrlapot, és néhány napon belül válaszolok. *
 *
 *
+36
 *