A Q-KAPCSOLT ND-YAG lézer technológia az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb módja a nem kívánatos sminktetoválások és tetoválások eltávolításának. 

A berendezés nagyon rövid, nagy teljesítményű fényimpulzusokat ad le, amely a bőr túlzott felmelegedése nélkül képes apró részecskékre tördelni a  festékszemcséket, amelyek ezután a falósejtek segítségével fokozatosan távoznak a a szervezetből 6-8 hét alatt. 

A tetoválás eltávolításához szükséges kezelések száma többek között függ a festék minőségétől, bőr alá juttatott mennyiségétől, minőségtől, rétegek számától és a bevitel mélységétől is, a szervezet egyéni reakcióitól stb..

Általában 3-10 alkalom szükséges,  de pontosat sajnos előre nem lehet mondani, ez mindig menet közben derül ki, ahogy fokozatosan látjuk a változást. 

A kezelések között minimum 6-8 hétnek el kell telni, hogy a szervezet kellően le tudja bontani a lézer által szétroncsolt festékszemcséket, így egy teljes kezeléssorozat akár másfél évet is igénybe vehet.

A kezelést követően ödéma, kipirosodás, minimális sebesedés előfordulhat.

 

A maximális eredmény elérése érdekében kérlek tartsd be az alábbiakat: 

 

 • Kezelést megelőző 2 hétben tilos: tartós szemöldökfestés, fehérítő kozmetikai kezelés, gyümölcssavas hámlasztás, szemöldökgyanta, barnító krém használata, szolárium használata, napozás, mélyhámlasztás és szőkítés.
 • Kezelést megelőző néhány órában nem ajánlott: koffein és alkoholtartalmú ital fogyasztása, nyugtató, fájdalomcsillapító bevétele, fényvédő krém használata a kezelendő területen.

 • Eltávolítás után a kezelt területen 2 hétig TILOS: napozás, szolárium, önbarnító krém, fehérítő, vagy illatosított krém, dörzsölés, vakarás, a seb leszedése, gőzfürdő, szauna, áztatás, fürdő, uszoda, bőrhámlasztás, gyanta
   
 • Igyál sok folyadékot a kezelést követő hetekben, mert a szervezet megfelelő nyirokkeringése és anyagcseréje nagymértékben hozzájárul a festékszemcsék felszívódásához.
   
 • A kezelendő bőrfelületen nem lehet: anyajegy, tűzfolt, ciszta vagy bármilyen folyadékkal telt hólyag, gyulladás, ekcéma, akne, extrém szárazság (cserepes ajkak), véraláfutás, duzzanat.

 

A kezelés ellenjavallott az alábbi esetekben: 

Terhesség és szoptatás, lázas állapot, cukorbetegség, epilepszia, kemoterápia, aktív bőrbetegség, daganatos betegségek, autoimmun betegség, keloidos (sebzés helyén kialakuló hegdaganat) és hypertrophiás (behúzódó hegek) sebgyógyulási hajlam, aktív herpesz, nyílt sebek, sérülések, melanoma, fokozott fényérzékenység, fényérzékenyítő gyógyszerek szedése (pl. retinoidok, barbiturátok, béta-blokkolók, non-szteroid gyulladáscsökkentők) barnított bőr, máshol megkezdett eltávolítás, súlyos vérzékenység, súlyos hipertónia, szívproblémák, a bőr folytonosságának megszakadása, hormonális kezelés, Roaccutan, Isotretinoin tartalmú szer vagy Sotret szedése, hisztaminallergia, érfalgyengeség. Krónikus megbetegedés és rendszeres gyógyszerszedés esetén orvosi engedély szükséges.

 

Lehetséges mellékhatások, szövődmények:

 

 • átmeneti bőrpír kialakulása
 • átmeneti bőrelszíneződés a kezelés területén,illetve vérzés a kezelés során
 • a bőr esetleges égési sérülése, rövidtávú enyhe hipopigmentált terület
 • a kezelés esetleges hatástalansága
 • a kezelés során jelentkező hőérzet
 • a kezelt terület átmeneti viszketése, sebesedése

Sok esetben sajnos vagy a forma vagy a szín, vagy mindkettő akadályoz abban, hogy valóban természetes hatásúra lehessen átalakítani egy régi szemöldöktetoválást. Ha Te is előnytelen színű vagy formájú szemöldöktetoválást viselsz, távolítsuk el, vagy halványítsunk rajta, hogy Neked is szép és természetes szemöldök keretezze majd az arcodat.

Várlak sok szeretettel!

 

 Szemöldök lézeres kezelése - 1 alkalom30.000