• Még mindig keresed az "igazi" otthoni bőrápolókat?
  • Sok mindent kipróbáltál már, de nem érezted eredményesnek, látványosnak?
  • Nincs időd rendszeresen kozmetikai kezelésre járni, de szeretnéd, hogy bőröd a lehető legjobb állapotban lenne?
  • Úgy érzed, hogy az idő előre haladtával bőröd elvesztette frissességét?

 

Olvass tovább, nézd, mit ajánlok

Sokan tudjátok rólam, hogy mennyire rajongok az  IMAGE termékért. Évek óta használom  őket, és olyan hihetetlen pozitiv hatással vannak a bőrömre, amit a majd 20 éves kozmetikai pályafutásom alatt egy másik márkánál sem tapasztaltam. És mindezt csak otthoni használattal érem el, mert kozmetikai szalonkezelésre sajnos csak ritkán szakítok időt. (tudom - tudom, pedig kellene... ) 
Azért, hogy minél többen megismerjétek ezeket a fantasztikus termékeket, úgy döntöttem, hogy ezentúl, aki sminktetoválásra érkezik hozzám, ajándékba kap tőlem egy személyre szabott IMAGE otthoni bőrápolási protokollt.

Átbeszéljük az aktuális bőrállapotodat, esetleges bőrproblémáidat, napi bőrápolási rutinodat, és összeállitok Neked egy alap terméksort a napi bőrápolásodhoz. Biztos vagyok benne, hogy Ti is imádni fogjátok ezeket a szuper hatékonyságú high-tech kozmetikumokat :) 

Ha pedig Te már tudod, hogy melyek a számodra legmegfelelőbb IMAGE kozmetikumok, a alábbi személyes szakmai linkemen tudod megrendelni a központi webshopból: 

https://www.imageskincare.hu/?kod=IMW6928

Ha bármi kérdésed felmerül, keress nyugodtan az alábbi elérhetőségeim bármelyikén:

Telefon: +36205451055 
Email: info@lezeresborfiatalitas.hu
Messenger: Természetes Sminktetoválás - Hartmann Tímea 

Image otthoni bőrápolás