Púderes vagy szálas szemöldöktetoválást válassz?


Púderes vagy szálas szemöldöktetoválást válassz?

Sokan dilemmáznak sminktetoválás előtt, hogy melyik technikát is válasszák. Szeretném kicsit megkönnyíteni a döntésedet az alábbi kis blogbejegyzéssel: A jó hír az, hogy akár extra természeteset, akár karaktereset szeretnél, mindkét technikával abszolút kivitelezhető mind a finom, mind a karakteres verzió.

 

Attól függően, hogy milyen színeket választunk, és azokat milyen tömören használjuk a bőrben, befolyásolhatjuk a szemöldöktetoválás karakterességét. Ami viszont fontos tényező, az a bőrtípusod, illetve hogy mennyi szemöldökszőröd van.

Ha zsírosabb a bőröd, és tágak a pórusaid, semmiképpen sem javaslom a szálas szemöldöktetoválást, mert gyógyultan nem lesz az „igazi” sajnos. Ha pedig kevés szemöldökszőröd van, és az is foltokban csak, akkor is inkább a porhatásút javaslom, mert sokkal természetesebb lesz a végeredmény.

A szálas szemöldöktetoválás abban az esetben jó döntés, ha van szemöldökszőröd, bár nem sok, és ami van az egyenletesen oszlik el, valamint a bőröd normál vagy száraz típusba tartozik.
 

Púderes vagy szálas szemöldöktetoválást válassz?